UPRAVLJANJE STRESOM

OTVORENI ONLINE TRENING PROGRAM

Datum: 04.03.
Vrijeme: 14:00-16:00h
Cijena treninga po učesniku: 80 EUR + PDV
Trener:
Vladimir Borovnica

Značaj programa za vas:

Tokom ove obuke učesnici će prije svega imati priliku da preispitaju svoje aktuelne izvore stresa, kako one koje sa sobom nosi pandemija, tako i one koji su sastavni dio uobičajenog poslovanja. Pozabavićemo se osnovnim metodama koje nam mogu pomoći u upravljanju stresom, prije svega onima usmjerenim na percepciju situacija sa kojima se suočavamo. Dobro je poznato da se ljudi razlikuju po tome kako tumače događanja i da ta razlika bitno utiče na to kako se nosimo sa stresorima. Pored toga, učesnici će imati prilike i da isprobaju neke konkretne alate koji pomažu boljoj trenutnoj kontroli stres reakcije (poput tehnika disanja), kao i komunikacione alate koji nam mogu pomoći da se bolje zaštitimo u odnosima sa drugim ljudima. Cilj obuke je upoznavanje sa nekim od osnovnih, univerzalnih alata stres menadžmenta, kao i mogućnostima njihove primjene u periodu tzv. nove normale.

Trening teme:

  • Šta je stres?
  • Kako stres utiče na naše funkcionisanje i naše zdravlje?
  • Kako promijeniti percepciju, doživljaj situacije?
  • Kako sagledati situaciju na konstruktivan način?
  • Kako uticati na sliku o sebi u stresnoj situaciji?
  • Šta sa emocijama?
  • Kako se zaštiti, a sačuvati odnose?

Trener:

Vladimir Borovnica, specijalista medicinske psihologije i nosilac evropskog sertifikata za psihoterapiju, od 2005. godine radi u Bolnici za psihijatriju, KBC „Dr Dragiša Mišović – Dedinje“, gdje se bavi psihodijagnostikom, grupnom i porodičnom psihoterapijom.

Pored toga, preko deset godina bavi se primjenom iskustava iz kliničkog okruženja u poslovnom kontekstu kao  trener i konsultant. Posvećen je radu sa ljudima i unaprjeđenju njihovih potencijala i vještina, nezavisno od konteksta. Neke od tema kojima se bavi su: upravljanje stresom, samopouzdanje i samo-motivacija, rješavanje konflikata, komunikacija, emocionalna inteligencija i liderstvo.  Njegove treninge pohađali su zaposleni u kompanijama kao što su: Raiffeisen Bank, NIS, Telenor, Strauss Adriatic, Atlantic Grupa, Boehringer Ingelheim, Nestle, MPC, JTI, Delhaize, Aptiv, Endava, Alpha Bank, Nelt, Sitel, Bambi, Goodwill pharma, Dr. Oetker, Calrlsberg, PSI-CRO, CRH, Titan Cementara, Direct Media, Bayer, i mnoge druge.

 

Trening format:

ONLINE: 1 trening modul

TRAJANJE MODULA: 2h

Trening se održava online u Zoom platformi

KONTAKTIRAJTE NAS:

trening@gigroup.me
office@gigroup.me
+382 67 072 464

Podelite članak