NA ISTOJ STRANI SA TEŠKIM SAGOVORNIKOM

OTVORENI ONLINE TRENING PROGRAM

Datum: 17.03.
Vrijeme: 14:00-16:00h
Cijena treninga po učesniku: 80 EUR + PDV
Trener:
Vladimir Borovnica

Značaj programa za vas:

Cilj ove obuke je da učesnicima ponudi alat koji može biti od koristi u unaprjeđivanju vještina konstruktivnog dijaloga. Pozabavićemo se pitanjem razlika između konstruktivnog i destruktivnog dijaloga. Pokušaćemo da odgovorimo na pitanje šta možemo učiniti da bismo destruktivnu komunikaciju preveli u konstruktivnu. S obzirom da komunikacija najčešće pođe u destruktivnom pravcu bez učešća naše volje (impulsivno, pod uticajem tenzije), nastojaćemo da damo alat koji može pomoći u voljnom usmjeravanju dijaloga u konstruktivnom pravcu.

Trening teme:

  • Empatija – osnov svake saradnje i dijaloga
  • Tenzija i timski odnosi – kakav je efekat tenzije na timske odnose?
  • Na koji način dijalog prelazi u destruktivnu zonu
  • Kako voljno i kontrolisano dijalog iz destruktivnog prevesti u konstruktivni

Trener:

Vladimir Borovnica, specijalista medicinske psihologije i nosilac evropskog sertifikata za psihoterapiju, od 2005. godine radi u Bolnici za psihijatriju, KBC „Dr Dragiša Mišović – Dedinje“, gdje se bavi psihodijagnostikom, grupnom i porodičnom psihoterapijom.

Pored toga, preko deset godina bavi se primjenom iskustava iz kliničkog okruženja u poslovnom kontekstu kao  trener i konsultant. Posvećen je radu sa ljudima i unaprjeđenju njihovih potencijala i vještina, nezavisno od konteksta. Neke od tema kojima se bavi su: upravljanje stresom, samopouzdanje i samo-motivacija, rješavanje konflikata, komunikacija, emocionalna inteligencija i liderstvo.  Njegove treninge pohađali su zaposleni u kompanijama kao što su: Raiffeisen Bank, NIS, Telenor, Strauss Adriatic, Atlantic Grupa, Boehringer Ingelheim, Nestle, MPC, JTI, Delhaize, Aptiv, Endava, Alpha Bank, Nelt, Sitel, Bambi, Goodwill pharma, Dr. Oetker, Calrlsberg, PSI-CRO, CRH, Titan Cementara, Direct Media, Bayer, i mnoge druge.

 

Trening format:

ONLINE: 1 trening modul

TRAJANJE MODULA: 2h

Trening se održava online u Zoom platformi

KONTAKTIRAJTE NAS:

trening@gigroup.me
office@gigroup.me
+382 67 072 464

Podelite članak