Gi Group sa sjedištem u Milanu, jedna je od vodećih svjetskih kompanija koje pružaju usluge u oblasti razvoja tržišta rada u preko 40 zemalja na 4 kontinenta. Gi Group posluje u oblasti privremenog i stalnog zapošljavanja, regrutacije i selekcije, HR konsaltinga i treninga, kao i drugim oblastima u domenu upravljanja ljudskim resurisma.

Zahvaljujući direktnoj prisutnosti, kao i strateškim partnerstvima, grupa posluje u preko 40 zemalja u Evropi, Africi, Aziji i Americi.

Rangirani smo od strane organizacije Staffing Industry Analysts kao jedna od najvećih kompanija koje pružaju usluge zapošljavanja, a grupa je takođe i Globalni korporativni član CIETT – međunarodne konfederacije privatnih agencija za zapošljavanje.

U 2015. godini Gi Group je globalno sarađivala sa preko 12.000 kompanija, i ostvarila promet od 1,6 milijardi eura.

U mogućnosti smo da pružimo usluge različitim tipovima klijenata, a naša grupa razvila je ekspertizu vezanu za velike multinacionalne organizacije za koje je implementirala globalna rešenja kroz svoje specijalizovane sektore i posvećene lokalne i internacionalne timove.

Ono što je naša najjača strana je da globalna rješenja prilagođavamo u potpunosti klijentu i trenutku ili razvijamo najbolje moguće rješenje samo za vas.

Za više informacija o grupi posetite www.gigroup.com.

Gi Group brendovi u Crnoj Gori

  • Gi Group
  • OD&M Consulting
  • Wyser