Kompanija Gi Group je svjesna važne uloge koju ima u društvu. Kao multinacionalna kompanija sa jakim lokalnim iskustvom i uticajem a koja se bavi zapošljavanjem i razvojem ljudi, svakim danom utičemo na uspostavljanje boljih pravila za razvoj tržišta i lokalnih zajednica, oslanjajući se na naše najbolje globalne prakse.

Naše poslovanje se zasniva, sa jedne strane, na principima nezamjenljive vrijednosti pojedinca i sa druge, na svijesti o velikoj važnosti koju posao ima za njega.

 

Naši principi

Misija i vrijednosti

Želimo da kroz naše usluge doprinesemo, kao ključni igrač na globalnom planu, razvoju tržišta rada, kao i da istaknemo ličnu i društvenu vrijednost rada.

Više informacija >

img-csr-mission-e-valori

Etički kodeks

Etički kodeks kompanije je u skladu sa zahtjevom Ujedinjenih Nacija „da se prihvati, podrži i sprovodi set ključnih vrijednosti u oblastima ljudskih prava, standarda zapošljavanja, očuvanja okoline i borbe protiv korupcije.“

Više informacija >

img-csr-mission-e-valori

Globalni CSR izveštaj

Prvi internacionalni CSR izvještaj kompanije Gi Group donosi kompletnu priču o razvoju naše CSR strategije, kao i našim formalnim i mjerljivim aktivnostima usmjerenim ka zadovoljavanju potreba svih interesnih grupa.

Više informacija >