Gi Group je posvećena zaštiti Vaše privatnosti. Samo ovlašćeni zaposleni imaju uvid u privatne podatke naših korisnika. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Čekiranjem označenog polja prilikom prijavljivanja u našu bazu kandidata dajete punovažan pristanak da se Vaši lični podaci mogu obrađivati u svrhu selekcije kandidata za otvorena radna mjesta, kao i da budu sačuvani u bazi podataka naše kompanije.

Lični podaci iz Vaše biografije, koje uz Vašu saglasnost budemo obrađivali, biće tretirani povjerljivo i neće biti dostupni trećim licima bez Vaše saglasnosti.

Dat pristanak u svakom trenutku možete opozvati tako što ćete obrisati svoje podatke iz naše baze u koju ste se registrovali.

 

Vaš pristup i kontrola nad informacijama

Kao korisnik našeg portala, možete u svakom trenutku izmijeniti ili obrisati podatke koje ste uneli u okviru svoje online biografije u našoj bazi kandidata.