Da biste postali naš kandidat, neophodno je da se registrujete kao korisnik. Nakon što registrujete svoje korisničko ime (Email) i lozinku, potrebno je da se prijavite na sistem i da na stranici „Moja biografija“ kreirate svoj online CV. Ovaj proces podrazumijeva popunjavanje online formulara uz koji je potrebno da priložite i svoju biografiju u MS Word ili PDF formatu. Poželjno je da priložite dvije verzije biografije – na engleskom i crnogorskom jeziku.

Pored toga što će na ovaj način vaša biografija biti trajno sačuvana u našoj bazi, ovim postupkom vam je omogućeno i da se prijavljujete na aktuelne konkurse.

Registracija u bazu kandidata kompanije Gi Group je besplatna i pruža vam mogućnost da po potrebi mijenjate ili dopunite svoje podatke, čime povećavate šansu da vaša biografija bude uzeta u obzir za nove konkurse.

Gi Group obavlja jedan dio selekcije za klijente koji obično podrazumeva intervju vezan za prethodno radno iskustvo, a može da uključuje i testiranje nekim od psihometrijskih testova. Nakon završetka konkursa, naši konsultanti će vam pružiti povratnu informaciju vezanu za proces selekcije u koji ste bili uključeni.

Ukoliko imate tehničkih problema prilikom registracije ili prijave na sistem, molimo vas da nas kontaktirate putem adrese office@gigroup.me.