Gi Group Montenegro (bivši Career team d.o.o.) osnovan je u julu 2006. godine sa misijom da podrži klijente u dostizanju njihove poslovne strategije uz pomoć širokog poznavanja lokalnog tržišta, iskustva naših internacionalnih konsultanata, kao i oprobanih praksi naših partnera.

Od maja 2012. godine kompanija je u potpunom vlasništvu Gi Group, jedne od vodećih svjetskih grupa kompanija koje posluju u oblasti privremenog i trajnog zapošljavanja, regrutacije i selekcije, HR konsaltinga i treninga, kao i u različitim srodnim poljima.
Danas, kao dio Gi Group-a, prestižne i jedne od glavnih kompanija u oblasti tržišta rada, u mogućnosti smo da ponudimo sveobuhvatna rješenja u svim oblastima upravljanja ljudskim resursima.

Gi Group pruža sve vrste usluga – HR konsalting, regrutaciju i selekciju, trening i razvoj zaposlenih, kao i privremeno zapošljavanje – u svim zemljama Zapadnog Balkana. Direktno smo prisutni u sljedećim zemljama: Crna Gora, Srbija, Hrvatska.

Naši konsultanti u mogućnosti su da pruže navedene usluge i u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, kao i u Makedoniji.

Naša misija

Naša misija je da pružimo HR konsalting usluge najvišeg kvaliteta i time osiguramo da naši klijenti imaju prave ljude, sa odgovarajućim stavom i vještinama, i na odgovarajućim pozicijama kako bi ostvarili kompanijske ciljeve.

 

Kontakt

Moskovska 111,
81 000 Podgorica,
Crna Gora,
tel: +382 20 665 555
office@gigroup.me