2016.

Akvizicija vodećih globalnih trening kompanija TACK i TMI.

2014,  2015.

Nastavlja se internacionalna ekspanzija širenjem poslovanja na teritorije Turske, Portugala, Holandije i Slovačke. Razvija se Partnerski program.

2013.

Lansirana su nova dva brenda: OD&M Consulting koji pruža usluge HR konsaltinga, i Wyser koji se bavi regrutacijom i selekcijom kandidata za srednji nivo pozicija.

2012.

Asset Management, kompanija specijalizovana za treninge i sisteme za razvoj zaposlenih, postaje dio Grupe.

2011.

Gi Group realizuje važnu akviziciju u UK i započinje svoje poslovanje u Istočnoj Evropi i na Balkanu. DMB Italy mijenja naziv u INTOO.

2010.

Gi Group postaje globalni korporativni član CIETT, svjetske asocijacije agencija za zapošljavanje. Takođe započinje i svoje poslovanje u Argentini.

2009.

Gi Group realizuje važne akvizicije u Rumuniji.

2008.

Générale Industrielle i WorkNet se spajaju u jedan brend: Gi Group. Grupa pruža usluge privremenog zapošljavanja, regrutacije i selekcije, treninga, outplacement-a, insourcing-a i outsourcing-a, HR konsaltinga i obračuna zarada. Internacionalno širenje se nastavlja na teritorijama Kine i Hong Konga, Francuske, Brazila, Španije i Indije.

2007.

Grupa započinje svoju internacionalnu ekspanziju kroz preuzimanje kompanija u Njemačkoj i Poljskoj.

2005.

Grupa počinje da se bavi ‘outplacement’ uslugama (DBM Italia).

2004.

Akvizicija kompanije WorkNet, agencije za zapošljavanje FIAT Grupe. Novi entitet je postao najuspješnija agencija u Italiji, sa prometom od 320 miliona eura u 190 ogranaka u Italiji.

1998.

Osnivanje kompanije Générale Industrielle.