S ponosom vas obavještavamo o lansiranju novog vizuelnog identiteta i globalnih web stranica za TACK TMI. Nove web stranice predstavljaju prvo javno prikazivanje novog vizuelnog identiteta brendova TACK i TMI, koji ima za cilj povećanje vizibilnosti i nastavak kredibiliteta koji oni imaju širom svijeta.

TACK i TMI posjeduju preko 110 godina kombinovanog iskustva i ekspertize i predstavljaju rješenja Gi Group-e namijenjene za učenje i razvoj zaposlenih  koje su do sada primijenile neke od vodećih svjetskih organizacija. TACK je usmjeren na prodajne rezultate i biznis učinak kroz praktična rješenja koja imaju sjajan uticaj na prodaju, rukovođenje i lični razvoj, dok TMI inspiriše i omogućava promjene kroz jedinstvena iskustva učenja fokusirana na iskustvo korisnika, kulturološke promjene, razvoj rukovođenja, poboljšanje učinka i bezbjednost zasnovanu na ponašanju.

Gi Group, nakon akvizicije TACK i TMI mreže 2016, sada je u mogućnosti da ponudi inovativna rješenja u oblasti treninga, kako u smislu sadržaja, tako I u smislu metoda izvođenja.

Stefano Colli-Lanzi, izvršni direktor kompanije Gi Group, navodi: “Kako se industrija učenja i razvoja kontinuirano razvija, tako i TACK i TMI  rastu, adaptiraju se i inoviraju kako bi zadovoljili promjenjive potrebe onih koji uče. TACK i TMI treba da imaju nove brend identitete koji su relevantni, održivi i reprezentativni za našu viziju sadašnjice I budućnosti. “

“Osvježenje vizuelnog izraza brendova je prvi korak ka njihovoj svijetloj budućnosti u okviru Gi Group-e. Slijede nam i druge inovacije – uključujući i dalji razvoj rješenja za učenje koja će zadovoljiti potrebe biznisa u budućnosti.” dodao je Colli-Lanzi.

Nove globalne web stranice dizajnirane su sa svježim izgledom i prilagođene korisnicima kako bi prikazale dubinu i širinu rješenja za učenje i razvoj koja nudimo. Lokalne web stranice organizacije koji pokrivaju više od  55 zemalja i više od 37 jezika, takođe će reflektovati novi brending u nastupajućim mjesecima.

Posjetite web stranice brendova TACK i TMI i saznajte više o njima:

www.tacktmiglobal.com

www.tackinternational.com

www.tmiworld.com

Podelite članak