SAMOPOUZDANJE I SAMO-MOTIVACIJA

OTVORENI ONLINE TRENING PROGRAM

Datum: 20.01.
Vrijeme: 14:00-16:00h
Cijena treninga po učesniku: 80 EUR + PDV
Trener:
Vladimir Borovnica

Značaj programa za vas:

Samopouzdanje i samo-motivacija predstavljaju teme kojima možemo da se bavimo čitavog života. Bez obzira na to koliko smo ostvareni i samouvjereni, konstantno se suočavamo sa novim izazovima čime se samopouzdanje stavlja na probu i stvara se prostor da se ono dalje razvija. Uz samopouzdanje, jedan od ključnih preduslova ličnog razvoja jeste i sposobnost samo-motivacije.
Cilj ove radionice jeste da se kod učesnika u ovom trenutku, uz pomoć konkretnih savjeta i alata, osnaže samopouzdanje i samo-motivacija, kao i da se ohrabre da naučeno upotrijebe u svakoj situaciji kada osjete da im je potrebno.
U periodu tokom i nakon pandemije COVID-19, uz prisutnost velike sveukupne neizvjesnosti, teme samopouzdanja i samo-motivacije se dodatno aktuelizuju. Iz tog razloga ova radionica je usmjerena na lični razvoj, a sa posebnim osvrtom na specifične okolnosti u kojima se trenutno nalazimo.
Program se zasniva na dugogodišnjem iskustvu u razvoju različitih razvojnih programa i sinteza je empirijskih nalaza i različitih metodologija rada sa grupom koje su potvrđene u praktičnom radu sa našim klijentima.

Trening teme:

  • Šta je samopouzdanje?
  • Od čega zavisi?
  • Kakav je odnos samopouzdanja i performansi
  • Ključne poluge samopouzdanja
  • Istrajnosti i kako je postići (istrajnost kao ključni faktor ličnog razvoja)
  • Izbjegavanje – najveći neprijatelj samo-motivacije
  • Razvojni mindset – kako njegovati kulturu učenja i razvoja (što je od posebnog značaja u okolnostima velike neizvjesnosti)?
  • Kako odmjeravati cilj (kako motivisati sebe/druge)?

Trener:

 Vladimir Borovnica, kao specijalista medicinske psihologije i nosilac evropskog sertifikata za psihoterapiju (ECP) od 2005. radi u Bolnici za psihijatriju, KBC »Dr Dragiša Mišović – Dedinje«, gdje se bavi psihodijagnostikom, grupnom i porodičnom psihoterapijom.
Pored toga, posljednjih deset godina se bavi primjenom iskustava iz kliničkog okruženja u poslovnom kontekstu kroz uloge trenera, konsultanta i kouča. Posvećen je radu sa ljudima i unaprjeđenju njihovih potencijala i vještina, nezavisno od konteksta. Neke od tema kojima se bavi su: upravljanje stresom, samopouzdanje i samomotivacija, rješavanje konflikata, komunikacija, emocionalna inteligencija i liderstvo.  Njegove treninga pohađalo je preko hiljadu učesnika, iz kompanija poput Raiffeisen Bank, NIS, Telenor, Strauss Adriatic, CRH, Titan Cementara, Direct Media, Atlantic Grupa, Bayer, Confluence – MPC, JTI, Delhaize, Aptiv, Endava, Alpha Bank, Nelt, Sitel, Bambi, Goodwill pharma, Dr. Oetker, Calrlsberg, PSI-CRO.

Trening format:

ONLINE: 1 trening modul

TRAJANJE MODULA: 2h

Trening se održava online u Zoom platformi

KONTAKTIRAJTE NAS:

trening@gigroup.me
office@gigroup.me
+382 67 072 464

Podelite članak