BEZBJEDNOST – Stil života

Datum: 17 – 18. januar
Cijena kursa po osobi: 350 EUR + PDV
Za više osoba odobravamo popust na zahtjev.
Mjesto održavanja: Career team, PC Palada, 81 000 Podgorica, Crna Gora

 

IZ NAŠE PRAKSE

Statistika ukazuje na činjenicu da se najveći broj kompanija u svijetu nalazi na drugom stepenu razvoja kulture bezbjednosti na DuPont Bradley skali. To znači da po pitanju bezbjednosti, u kompanijama postoje ustanovljena pravila i procedure ponašanja kojih se zaposleni pridržavaju u većoj ili manjoj mjeri, bilo iz razloga što ih je tako instruirao pretpostavljeni, bilo što se plaše zakonskih reperkusija i/ili gubitka posla.

Broj povreda na radu se smanjuje, ali ne nestaje sve dok svi zaposleni nezavisno od položaja na hijerarhijskoj lestvici, ne prihvate odgovornost za lični kvalitet života i rada, kao i živote kolega iz okruženja.

Prepoznajući ovu potrebu, na globalnom nivou, u okviru TACK International mreže, kreirali smo obuku na temu Bezbjednost – stil života koja će se od novembra 2017. izvoditi i na našem tržištu.

 

TRENING PROGRAM

  • Kontekst Bezbjednosti kao stila života
  • Razvijanje kulture bezbjednosti na radu: čiji je to posao?
  • Ponašanje na radnom mjestu
  • Vođenje razgovora o bezbjednosti: vještine slušanja i vještine postavljanja pitanja
  • Od pukog praćenja pravila do istinske posvećenosti
  • Vještine komunikacije i uticaja
  • Vođenje razgovora o uočenom rizičnom ponašanju: DESK tehnika; direktivni i/ili uključujući stil
  • Integrisanje bezbjednosti
  • Priprema ličnog plana aktivnosti kojima demonstriramo punu posvećenost konceptu bezbjednosti kao stila života

 

CILJ TRENINGA

Osvješćivanje ključnih faktora koji doprinose stvaranju kulture bezbjednosti na radu i razumijevanje stvarnih posledica povreda na radu za pojedinca, njegove kolege, kompaniju i porodicu su u osnovi ovog treninga.
Polaznici treninga dobiće priliku da razviju vještine komunikacije, davanja povratne informacije i motivacije zaposlenih na putu promjene ponašanja koje rezultira bezbjednim životom i radom bez povreda. Obezbijeđeni praktični alati za povećanje vidljivosti podrške i posvećenosti menadžmenta radu bez povreda, su sastavni dio procesa integrisanja bezbjednosti u radnom okruženju.

 

TRENER: Gordana Radmanović Kipper

08d2c81Gordana je inovativan, energičan i timski orijentisan profesionalac sa bogatim lokalnim i međunarodnim iskustvom u oblasti HR menadžmenta uključujući budžetiranje, procjenu i optimizaciju broja zaposlenih, dizajniranje, izvođenje i evaluaciju programa razvoja i edukacije zaposlenih sa akcentom na liderstvo i njegovanje odnosa sa klijentima.

KONTAKTIRAJTE NAS:

trening@gigroup.me
office@gigroup.me
+382 20 665 555

Podelite članak